Mitropolitou Iosif St. Apartment

Place: 
Thessaloniki
Project: 
Mitropolitou Iosif St.
Owner: 
Private
Location: 

Integrated on a housing facility from the mid 80s, the apartment is a result of the rampant construction that characterizes the neighborhood. It is located on the fourth floor and refers to the renovation of an existing apartment in order to meet the specific needs of the owners.

One of the main objectives of this project was to emphasize the functionality of the space by using the maximum possible apartment area. The project is a two bedroom apartment with separated kitchen and WC area but a combined dining and living room space.

In terms of decoration, we have followed the minimalistic chic style by using white paint and textiles combining them with timber panels on the wall of the living room. The floor of the majority of the spaces is the existing but refurbished timber floor, except for the kitchen and WC area, where industrial style finish has been chosen.