ARDGOWAN ROAD - LONDON / UNITED KINGDOM

  • ARDGOWAN ROAD - INTERIOR
  • ARDGOWAN ROAD - INTERIOR
  • ARDGOWAN ROAD - INTERIOR
  • ARDGOWAN ROAD - INTERIOR
State: 
built
Size: 
100 m²
Place: 
London, UK
Date: 
September, 2016
Project: 
Ardgowan Road
Owner: 
Private owner

Ardgowan Road project, is a side return extension with a kitchen connected to the lounge and the rear garden.

The brief was to create an open plan space with an improved relationship to the garden and a kitchen that could be enjoyed as a social space. Internally, bespoke joinery is proposed to the kitchen and dining room and clear glazing on the roof of the extension allows plenty of light to penetrate the space.

Closer inspection reveals the use of contemporary materials such as polished concrete, exposed brick, sheer glass and stainless steel.