RELF ROAD - LONDON / UNITED KINGDOM

  • RELF ROAD - DINING AREA
  • RELF ROAD - EXTERNAL VIEW
  • RELF ROAD - DINING AREA
  • RELF ROAD 3d SECTION AND EXTERIOR RENDER
State: 
built
Size: 
130 m²
Place: 
London, United Kingdom
Date: 
July, 2015
Project: 
Relf Road
Owner: 
Private Owner

The project brief is consisted of a side return extension connected to the lounge and the rear garden. Our approach to the brief was to create a bright and functional transitional space linking the garden with the ground floor of the house.

The wrap-over glazing allows new uninterrupted views from the sky to the garden landscaping. The polished concrete floor is a hard wearing, wipe clean surface that easily accommodates the challenging use of the kitchen use in a family house. The extension side wall is finished in brick, selected to complement the tone of the aged London stock brick of the existing house.