GLAXOSMITHKLINE OFFICE BUILDING, ATHENS, GREECE

  • Stateunder construction
  • OwnerGlaxoSmithKline
  • LocationAthens, Greece

This project is about the remodeling of several spaces in the GlaxoSmithKline pharmaceutical company headquarters in Athens, Greece. We redesigned the restaurant, the training room the roof garden and the toilet areas. The restaurant is where the staff , besides eating, socialize and relax during the middle of the day. Therefore, we produced a vivid, colorful space, full of light and imagery. At the upper terrace of the building, we designed a leisure space, ready to host any kind of event, social or professional. Finally, we designed the training room to be a calm, quiet, professional part of the building, so that trainers and trainees, could focus on their subject. After focusing they can visit the restaurant or the roof garden to rest and relax.

RESTAURANT


RESTAURANT
we produced a vivid, colorful space, full of light and imagery