Alexandroupoli apartment – interior design

  • Stateunder construction
  • Ownerprivate
  • Size100 m2
  • LocationAlexandroupoli, Greece

This project concerns the interior remodelling of an appartment in Alexandroupoli, in north eastern Greece. The main goal of the redesign of this apartment was the maximum storage space and an open living room and kitchen. We created a wall made of custom storage cupboards with white lacquered wood. There are such storage spaces everywhere, beside the dining area, next to the kitchen, along the corridor etc. We also used wooden blinds to create some space partitions in the kitchen and the living room. The style is minimal with white, brown and dark gray as the main colour palette.



The style is minimal with white, brown and dark gray as the main colour palette