Ptolemaida House

  • Stateunder construction
  • OwnerPrivate Owner
  • Size366 m2
  • LocationPTOLEMAIDA, GREECE

The project concerns a two-level house, in the town of Ptolemaida, in north west Greece. The house expands in a linear manner following the geometry of the site, with the living areas to the south and the service areas to the north. On the ground floor we find the communal spaces of the family: the living room with the dining area and the kitchen, as well as a smaller living room / TV room. On the upper level there are the family bedrooms including the master bedroom with its private bathroom and a walk-in closet.

The building materials comprise of white and grey stucco, complimented by stone and timber blinds as well as glass railings.



The house expands in a linear manner following the geometry of the site, with the living areas to the south and the service areas to the north